Wie ben ik?

Mijn naam is Rick de Pauw (26) en mijn volledige leven staat in het teken van fitness en Personal Training. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met trainen en nam dan ook al snel een abonnement bij Basic Fit. Om het maximale uit mezelf te halen tijdens het fitnessen, begon ik alles op te zoeken over fitnessoefeningen en begon mij te verdiepen in voeding.

Momenteel is mijn toekomstdroom om personal training door te trekken naar een hoger niveau. Om dit te bereiken ben ik inmiddels Headtrainer van de Basic Fit club in Aalsmeer. Dit jaar krijg ik mijn eigen Personal Training studio in Cruquius. Hier heb je de mogelijkheid om privé training van mij te krijgen. Wil je meer informatie hierover ontvangen? Stuur dan een e-mail naar rickdp1994@gmail.com!

Waarom train je bij mij?
Bij mij boek je altijd resultaat, omdat ik erg gedreven ben, gedisciplineerd ben, streng ben, maar ook rechtvaardig ben, en goede begeleidende eigenschappen heb. Daarnaast ben ik erg goed in het motiveren/pushen van mensen om nog sneller hun doel te behalen. En niet geheel onbelangrijk: een leuke training geven. Wil je meer informatie ontvangen, een proefles aanvragen, voedingshulp of personal training lessen aanvragen? Neem dan contact met mij op via de contactpagina, of stuur een e-mail naar rickdp1994@gmail.com

%d bloggers liken dit: